Pe un fundal muzical in note de ironie (/ wanna be the perfect wife) au defilat peste o suta de tinute inspirate din stilul rock-pop-punk plin de personalitate al lui Gwen Stefani. De la primele sale colectii, Kenzo a celebrat intalnirea Orientului cu Occidentul, a Estului cu Vestul, a culturii cu folclorul. A intra direct in sistem este una dintre cele mai usoare modalitati de a debuta cu dreptul, mai ales daca ai si norocul (cum a fost si cazul lui Claude Montana, King Karl Lagerfeld, Jean Paul Gaultier sau Herve Leger) sa-ti faci practica pe langa un alt designer celebru. Jeansii rupti, tociti pe alocuri sau cu taieturi, de preferat pe picior, conduc in topul preferintelor reprezentantelor sexului frumos.

Rochii Soacra

Rochii Modele insa ar fi o eroare sa ne imaginam ca ele erau albe. Vara este cel mai bun pretext pentru a va cumpara cat mai multe perechi de incaltaminte. Sursa completa aici in rauri se facea baie in pielea goala, uneori in camasa.

Una supradimensionata, alta micuta si cocheta. Rochii Anii 50 Daca ai fata patrata, ai nevoie de o palarie asimetrica, care va echilibra linia maxilarului. Alaturi de aceste piese, Saab a perfectionat rochia dandu-i forme glamour si texturi pretioase precum tafta, tafta brodata, voal. Articolul complet aici Contextul insa s-a dovedit minunat - feministele tocmai isi aruncasera corsetele si isi arsesera sutienele, iar multe femei le imitasera fara a se gandi prea mult.

Rochii Donatella Curajul acestei culori inspira numerosi designeri. Ca accesorii se remarca in moda 2009 sunt margele lungi rasucite in jurul gatului sau lasate pur si simplu sa curga, colierele masive, manusile din piele, curelele avand diferite forme si marimi, caciuli colorate tricotate din materiale naturale, fulare foarte lungi. Alte idei aici Iar cel care il purta interpreta un anumit rol, usor de recunoscut.

Cel care ma impresioneaza intotdeauna cel mai mult cu personalitatea si, mai ales, cu creatiile sale este John Galliano. Trebuie sa ai curaj, altfel nu o sa poti niciodata inainta. Mi-a placut sa nu-mi mai vopsesc parul si sa port pantofi fara tocuri.




Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    November 2013

    Categories

    All